Hamadi Sebenarnya Kena Tik4m Banyak Kali! Ini Babak Sebenar Yang Dikongsi Norkhiriah Sebelum Kena ‘Pot0ng’

Tidak dapat dinafikan lagi drama Nur 2 arahan Shahrulezad mendapat perhatian rakyat Malaysia sejak episod pertama mula ditayangkan. Tampil dengan pelbagai mesej yang positif, Nur 2 juga turut menaikkan angin penonton kerana mempunyai pelbagai adegan yang mengejutkan. Sebagai contoh, babak Aisyah membunvh Hamadi ketika suaminya itu hendak mer0g0l Suraya. Pasti korang puas hati dengan tindakan Aisyah, betul tak?

Menurut Shahrulezad di Facebook, sebenarnya banyak lagi babak dalam Nur 2 yang korang patut tengok. Namun, babak-babak tersebut tidak berjaya dilepaskan untuk tayangan di TV3.

Menurut Shahrulezad, babak yang mempunyai isu keg@nasan rumah tangga yang berlebihan tidak dapat ditayangkan sepenuhnya kepada penonton. Oleh itu, dia memohon maaf sekiranya ada pihak yang kurang selesa terhadap visual yang disiarkan.

Antara babak yang tidak lengkap

Sebenarnya banyak shot atau scene dalam dalam Nur2 tak lepas utk tayangan di TV3 due to LPF issue. Antaranya ialah shot Hamadi belasah Ecah malam semalam sehingga berlebam satu badan. Issue domestic violence sangat sensitive utk di paparkan. Mungkin menimbulkan rasa tak selesa dikalangan penonton tapi abam ni memang jenis degil agaknya so abam letak jugak dan bagai di duga mmg shot tu di delete. So abam jangkakan shot malam ni dalam scene Ibu Hajah datang ke rumah Ecah juga akan mengalami nasib yg sama. Mungkin ada atau mungkin tidak. Sekiranya tak der hehehe nasib kau la abam saper suruh buat cerita cam cilaka sangat jahatnya Madi tu. Hehehe anyway you guys can check it out that particular scenes on tonton.com.my atau iflix. Kat situ LPF tak kacau uols. Abam mohon maaf sekiranya visual abam menimbulkan rasa tak selesa di kalangan penonton. Abam janji lepas ni abam akan buat cerita arnab dan kura kura yg lebih harmoni penceritaannya ya. Hehehee

Posted by Shahrulezad Mohameddin on Tuesday, 23 April 2019

 

Menerusi Instagram Noorkhiriah, babak dia men1kam Mahadi semasa episod terakhir sebenarnya panjang. Dia men1kam lelaki tersebut berulang kali. Selain daripada babak tersebut, ada juga beberapa scene lain turut dipotong contohnya ketika dia dit@mpar apabila enggan mengikut suaminya itu pulang ke rumah asal.

Walaupun ada babak yang tidak ditunjukkan sepenuhnya, rakan artis dan netizen memuji lakonan yang mereka sampaikan. Ternyata ramai yang suka dengan tindakan watak Aisyah.

Sumber : Shahrulezad & Noorkhiriah

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *